Loading...
Grohe Smartcontrol Zuhanyrendszer 2017-11-07T14:38:36+00:00

EMELJE ÚJ SZINTRE A ZUHANYZÁSI ÉLMÉNYT

A GROHE SmartControl új szintre emeli a zuhanyzási élményt. Érezze úgy magát, akár egy DJ, tökéletesen keverve és irányítva zuhanyrendszerével a vizet zuhanyzás közben.
A zuhanysugár mellett a pontos hőmérsékletet és a vízcseppek fajtáját is könnyen testre szabhatja. Készen áll egy új élményre?

CSUPÁN FORDÍTSA EL A GOMBOT!

De első lépésként nyomja meg a kívánt zuhanyfunkció gombját a kezdéshez. Válasszon a frissítő GROHE PureRain vagy Rain O2 vízszórás között, vagy az új TrioMassage funkcióval masszíroztassa meg vállait és fejét. Mindezek mellett Power & Soul kézizuhanyunk is a rendelkezésére áll. Egyszerre több funkciót használna? Próbálja ki bármely kombinációt!

Innováció a GROHE ProGRIP kezelő, mellyel fokozatmentesen állíthatja bármely funkció mellett a víz erősségét. Nem kell előre megszabott programokhoz alkalmazkodnia! Ráadásul egyéni beállításait elmentheti a következő zuhanyzásokhoz.

Nyomja meg a zuhany indításához.

Fordítsa el a vízáram szabályozásához.

Nyomja meg újra a zuhany elzárásához. A beállított vízerősség változatlan marad a következő alkalommal.

VÁLASSZA KI A KEDVENCÉT

A GROHE SmartControl klasszikus króm, illetve elegáns holdfehér akrilüveg kivitelben is elérhető, illetve kerek vagy szögletes formában.

ÉRDEKLŐDNE?

Amennyiben kérdése van, árajánlatot kérne vagy rendelni szeretne, keressen minket bizalommal.

FELIRATKOZOM HÍRLEVÉLREAJÁNLATOT KÉREK